Állatkínzó vácon

A kutyát előbb megverte szíjjal, majd ököllel, ezután végigvonszolta az utcán.

Előbb nadrágszíjjal verte, majd feltette a falra és ököllel ütötte a fejét. Ezt követően az utcán vonszolta a magatehetetlen kutyát, majd kikötötte egy élelmiszerbolt elé

Nyilatkozta a Segítő kezek az állatokért csoport vezetője, Makrai Krisztián. Mindezt Vácon a vasútállomás közelében tette egy elég kétes múltú vélhetően drogokkal is élő férfi.

Erről az emberről annyit kell tudni, hogy egy drogos, akinek Ördög a beceneve. Rendszeresen zaklatja és fenyegeti a helyi gyerekeket is, hogy megszúrja őket egy heroinos tűvel, ha nem adnak pénzt neki.

Foglalta össze az állatkínzó személyét a csoport vezetője. Egy másik csoport a “Szurkolók az állatkínzás ellen” elmondása szerint a kutya nem a fenti egyéné volt. Szerető gazdájától egy kapunyitás után szökött meg, aki mint kiderült már régóta kereste az ebet.

EZ MA MAGYARORSZÁGON A HATÓSÁGI INTÉZKEDÉS, ÉS AZ EMBEREK KÖZÖNYEEgy férfi Vácon a vasútállomás közelében megvert egy…

Zveřejnil(a) Szurkolók az állatkínzás ellen dne Neděle 8. prosince 2019

Az alábbi videó felkavaró lehet. Megtekintése 18 év felett sem feltétlenül ajánlott.

A járókelők videóra vették az esetet, majd feljelentést tettek a váci Rendőrkapitányságon. A 24.hu portál megkereste a kapitányságot az ügyben.

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Váci Rendőrkapitányság állatkínzás és más bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást egy 38 éves férfi ellen. A nyomozás jelenleg folyamatban van, annak részleteiről bővebb tájékoztatást jelenleg nem kívánunk adni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük