Pornós kampányarc? A Fidesz kormány ismét jól választott.

A kormány új kampányarca korábban erotikus kiállítások és “hasonló” rendezvények szervezésében vett részt.

A kormány új kampányarca B. Erika, aki éppen a családbarátnak emlegetett programot népszerűsíti, azaz az “Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” kampányt, elég furcsa múlttal rendelkezik. Az infót a narancs.hu kapta, akik utána is néztek / kérdeztek.

A Narancs.hu úgy tudja egy névtelenséget kérő, a korábbi időszakból őt ismerő forrásból, hogy B. Erika (tehát a családbarát kampány kampányarca) 2008-2009 között Tomor Andrásnak dolgozott. Erről a lap megkérdezte Tomort, aki megerősítette értesülésüket. Mint mondta, valóban dolgozott neki, „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében”. Mikor arról érdeklődtek, hogy a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre” és „ő koordinálta őket”.

Ahogy a „szakmában” hívják, „Pornós Tomor” a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, valamint 2005-től kezdődően az Erotika Expo illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte.

A lap megkereste B. Erikát is, aki tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük