Lúgos Orvos után Bujáki Mészáros

Lúgos orvos után itt az újabb eset.

Egyre több és több hír, cikk kering a virtuális világban arról, hogy egyes és főként férfiak miként kezelik a nőket. Most nem a pozitív mint inkább a negatív „kezelésre” gondolunk. Említhetjük a közelmúltban Amerikában történt esetet, melynél egy képviselő törte össze felesége orrát, mind ezt azért mert a nő nem tudott olyan gyorsan levetkőzni mint ahogy a férfi gondolta. De a brassói pláza parkolójában történtek is eléggé gyorsan terjedtek el. Itt a 38 éves férfi ütlegelte a párját, a rendőrség ebben az esetben 5 napos ideiglenes távoltartást rendelt el. S ami most történt. …

Úgy hiszi a laikus, hogy a katonaember bizony mindig tudja hol és mi a helyes tett. Hogy mindig kész és képes megvédeni saját és szerettei jogait, testi épségét. Nevezhető a modernkor lovagjának is. Aki pedig már nagyobb rangot is elért, mint a nemsokára reflektorfénybe kerülő, és immár méltán nevezhető antihősnek, az pedig maga lehetne a példaképek példaképe, az etalon ásza. De csak lehetne. K. István, az alezredesi rang, – és a kigyúrt masszív testfelépítés, több éves katonai múlt – mögött egy brutális és kegyetlen „szupergonosz” áll.

Egy Facebook bejegyzésre lett figyelmes a Index.hu amit Orosz Bernadett tett közzé.

„Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, hajam kitépte, majdnem sikerült megfojtania, fogamból letört, össze vissza dobált mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem…….. Hiába folyt a vérem és könyörögtem, sokkos állapotban is az életösztönnel felülmúlva logikus érveket sorakoztattam fel, hogy miért nem lenne neki jó, ha megölne engem, nem érdekelte egyik érv sem. Csak az, hogy elpusztítson és soha többé senkié ne lehessek. Rendes ember, nem?! Katonai főiskolát is végzett és alezredes is egyben. Ilyen egy igazi hazafi, aki többek között a nők és gyermekek védelmére esküdött fel.”

Orosz Bernadett leírja a bejegyzésében az egész történetet, hosszú ez igaz, de érdemes elolvasni.

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek!Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen…

Zveřejnil(a) Bernadett Orosz dne Pondělí 11. listopadu 2019

Ez az eset nem kevésbé durva, mint a „Lúgos Orvos” esete. Aki lúggal öntötte le volt barátnője nemi szervét, brutálisan megcsonkítva ezzel. Mondván ha öve nem lehet, ne legyen másé sem. Bene Krisztián a legutóbbi döntés után 11 év letöltendő fogházbüntetést kapott a Kúria ítélete alapján. Ez ellen nyújtott be alkotmányjogi panaszt B. Krisztián alias Lúgos Orvos, és ebben azt kéri hogy semmisítsék meg az ítéletet. Így az sem lesz kizárt, hogy bár minden bizonyíték ellene szól mégis szabadlábon védekezhet.

A fenti két durva esetben a közös a kapcsolatrendszer, a hatalom. Mindkét beteg lelkű ember a neve, társadalmi szintje mögé bújva és onnan vicsorogva a világ felé védekezik mindaz ellen amit elkövettek.

A bántalmazás egy olyan tett amire nincs és nem is lehet elegendő és elégséges büntetést mérni. Többségében zavart elmeállapotra utalhat, bár a háttérben egyéb lelki sérülések is álhatnak. Viszont bármilyen mentális, lelki háttér fut az ilyen, és hasonló cselekvések mögött, nem engedhető meg, hogy szabadon sétáljon a nagyvilágban ezer és egy K. István, B Krisztián.

Te vajon mit tennél az ilyen emberrel? Megengednéd neki a megannyi fellebbezést, védekezést? Milyen büntetést szánnál neki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük